Dušený fenykl s černými olivami
65 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
286 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
18 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Vápník
42 mg
Postup přípravy
- 1Cibule fenyklu zbavíme tuhých, svrchní listů a zelených částí. Rozčtvrtíme je a dáme smažit na rozpálený olej.
- 2Smažíme 10 minut, poté otočíme a necháme smažit dalších 5 minut. Přilijeme vývar, osolíme, opepříme, přidáme tymián a olivy. Přiklopíme poklicí a necháme 30 minut povařit.
- 3Hotová omáčka má sirupovitou konzistenci a kalnou barvu.
- 4Servírujeme teplé, posypané nasekanou petrželí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.