Dušený fenykl s černými olivami

65 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
286 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
18 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Vápník
42 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibule fenyklu zbavíme tuhých, svrchní listů a zelených částí. Rozčtvrtíme je a dáme smažit na rozpálený olej.
  • 2
    Smažíme 10 minut, poté otočíme a necháme smažit dalších 5 minut. Přilijeme vývar, osolíme, opepříme, přidáme tymián a olivy. Přiklopíme poklicí a necháme 30 minut povařit.
  • 3
    Hotová omáčka má sirupovitou konzistenci a kalnou barvu.
  • 4
    Servírujeme teplé, posypané nasekanou petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.