Dušený králík na kmíně

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
523 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
25 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králíka očistíme, omyjeme, nasekáme na porce.
  • 2
    V pekáči rozehřejeme máslo, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a krátce osmažíme. Vložíme kmín a ještě za stálého míchání osmahneme. Přidáme do základu porce králíka a dále dusíme. Zalijeme vývarem, přidáme šalvěj, nasekanou petrželku, pepř, přisolíme. Dodusíme do měkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.