Dušený králík na kmíně
80 min.
Ingredience
- 120gramůCibule
- 1lžičkaKmín celý
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 500mililitrůVývar z hovězích kostí
- 3gramyŠalvěj čerstvá
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 15gramůPetržel - nať
- 800gramůKrálík
- 1lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
523 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
25 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Králíka očistíme, omyjeme, nasekáme na porce.
- 2V pekáči rozehřejeme máslo, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a krátce osmažíme. Vložíme kmín a ještě za stálého míchání osmahneme. Přidáme do základu porce králíka a dále dusíme. Zalijeme vývarem, přidáme šalvěj, nasekanou petrželku, pepř, přisolíme. Dodusíme do měkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.