Dušený králík po italsku

85 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
667 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
37 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králíka očistíme, omyjeme a nasekáme na porce.
  • 2
    V hrnci rozpustíme máslo, přidáme na kostičky pokrájenou slaninu, rozsekanou cibuli, nakrájenou zeleninu a osmažíme do žluta. Vložíme osolené porce králíka, dusíme do měkka, průběžně podléváme vývarem.
  • 3
    Přidáme koření, až bude králík hotový, vyjmeme ho a do šťávy přidáme krájená rajčata, která rozvaříme. Zaprášíme moukou, provaříme, scedíme a vrátíme králíka. Vše prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.