Dušený králík se zelenými olivami

70 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
523 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
30 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného a omytého králíka naporcujeme.
  • 2
    Slaninu nakrájíme na kostičky, vyškvaříme, přidáme olivový olej a zprudka na něm osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a oloupaný, na kostky nakrájený celer.
  • 3
    Přidáme králičí maso a zvolna je opékáme po všech stranách. Maso poprášíme moukou, podlijeme vývarem, přidáme koření a vše vaříme asi 1 hodinu.
  • 4
    Nakonec do pokrmu přidáme olivy a kapary.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.