Dušený mangold s cibulí
30 min.
Ingredience
- 800gramůMangold
- 250gramůCibule
- 2stroužkyČesnek
- 50mililitrůOmáčka sójová
- 200mililitrůVoda pitná
- 5gramůSůl
- 40gramůOlej sezamový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
150 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
9 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Listy mangoldu posekáme nahrubo, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.
- 2V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme česnek s cibulí, necháme zesklovatět, přidáme mangold, osolíme, přilijeme sojovou omáčku, trochu vody a dusíme, až listy mangoldu změknou a tekutina bude téměř odpařená.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.