Dýně po polsku

45 min.
Polsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
22 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dýni oloupeme, rozpůlíme a odstraníme jádra. Dužinu nakrájíme na kousky asi 5cm dlouhé a silné 1-2cm.
  • 2
    Dužinu vložíme do osolené vařící vody, do níž jsme přidali 2 lžíce octa a vaříme ji doměkka.
  • 3
    Strouhanku osmažíme na másle, osolíme a opepříme.
  • 4
    Okapanou dýni rozložíme na mísu a posypeme ji smaženou strouhankou a sekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.