Dýňová polévka s mozzarelou

25 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
744 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
46 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dýňovou dužninu nakrájíme na kostičky. Šalotku oloupeme a nadrobno nasekáme. Obojí podusíme na rozehřátém másle. Přilijeme masový vývar a přivedeme k varu. Přimícháme prolisovaný česnek. Osolíme a opepříme. Pozvolna vaříme, až dýně změkne.
  • 2
    Mozzarellu necháme okapat a nakrájíme na 4 plátky. Olivy rozpůlíme a vypeckujeme. Kopr opláchneme a vodu setřepeme. Do polévky zamícháme smetanu a necháme přejít varem. Potom ji rozmixujeme.
  • 3
    Polévku rozdělíme do misek, ozdobíme mozzarellou, olivami a snítkou kopru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.