Dýňovo bramborový chléb

60 min.
Řecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
12 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory, cibuli a vydlabanou dužinu z dýně rozmixujeme. Vzniklou hmotu přendáme do mísy, osolíme, opepříme, vmícháme nasekanou petrželku. V jiné misce ušleháme vejce s rozpuštěným máslem a přimícháme do zeleninové směsi. Přelijeme do vymazaného pekáčku nebo zapékací misky, zalijeme 4 dl vody, přikryjeme alobalem a asi 45 minut pečeme ve středně vyhřáté troubě až se vytvoří kůrka na povrchu. Podáváme se sýrem a olivami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.