Džuveč

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
642 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
31 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
3 g
Cukr
950 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme omyté, na kostky nakrájené maso, opečeme a dusíme.
  • 2
    K poloměkkému masu přidáme propláchnutou a spařenou rýži, nakrájené brambory, papriky a mrkev. Vše dusíme doměkka.
  • 3
    Před koncem dušení přidáme oloupaná, nakrájená rajčata a dodusíme.
  • 4
    Hotový pokrm posypeme jemně nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.