Džuveč
80 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 200gramůVepřová plec
- 40gramůRajčata
- 100gramůPaprikové lusky čerstvé
- 40gramůBrambory
- 20gramůOlej stolní
- 140gramůRýže loupaná
- 1hrstPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 20gramůMrkev kořen
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
642 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
31 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
3 g
Cukr
950 mg
Postup přípravy
- 1Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme omyté, na kostky nakrájené maso, opečeme a dusíme.
- 2K poloměkkému masu přidáme propláchnutou a spařenou rýži, nakrájené brambory, papriky a mrkev. Vše dusíme doměkka.
- 3Před koncem dušení přidáme oloupaná, nakrájená rajčata a dodusíme.
- 4Hotový pokrm posypeme jemně nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.