Džuveč s vepřovým masem a houbami

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
579 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
41 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle. Přidáme omyté, na kostičky nakrájené maso, zalijeme vývarem, osolíme a vmícháme rajčatový protlak. Dusíme pod pokličkou, až je maso téměř měkké.
  • 2
    Potom vmícháme propláchnutou rýži, prolisovaný česnek, několik lžic vody a znovu dusíme do změknutí masa i rýže.
  • 3
    Očištěné, na plátky nakrájené houby osolíme a v troše vody podusíme doměkka. Přidáme je k masu a rýži, promícháme a pokrm upravíme na talíře. Každou porci ozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.