Eintopf s rýží a zeleninou

50 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
691 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
10 g
Sacharidy
123 g
Vláknina
14 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme cibuli a jemně nakrájíme a opečeme v hrnci bez tuku. Mrkev, brokolici a květák očistíme, nakrájíme na kousky, přidáme k cibuli a společně opečeme. Propláchneme rýži, necháme okapat, přidáme k zelenině a zalijeme vývarem. Polévku vaříme 15-20 min na mírném plameni. Fazole a pórek očistíme. Pórek nakrájíme na kroužky a obojí přidáme do polévky 8-10 minut před koncem vaření. Eintopf s rýží a zeleninou výrazně ochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem. Omyjeme pažitku, jemně nakrájíme a vmícháme do eintopfu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.