Falafel v tortile

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
720 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
33 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
21 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cizrnu na noc ponoříme do vody, poté ji slijeme, propláchneme a deset minut zprudka povaříme v čerstvé vodě, stáhneme plamen a vaříme asi hodinu.
  • 2
    Cizrnu, nasekanou cibuli, dva nasekané stroužky česneku, petrželku, kmín, koriandr, prášek do pečiva rozmixujeme, osolíme a opepříme.
  • 3
    Ze směsi vytvoříme malé placky, na oleji je z obou stran osmažíme dozlatova a podáváme je uložené v tortilách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.