Falešná dršťková polévka

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
630 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
58 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opereme a ve studené vodě vypláchneme kuřecí kůže a 30 minut povaříme a poté slijeme.
  • 2
    Rozpustíme máslo a cibulku, papriku a petrželku osmahneme dozlatova.
  • 3
    Na nudličky nakrájíme měkké kůže a společně s nakrájeným uzeným masem osmahneme na cibuli.
  • 4
    Poté zalijeme litrem studené vody.
  • 5
    Při vaření přidáme do polévky nakrájenou kořenovou zeleninu na kolečka.
  • 6
    Zahustíme polévku jíškou, přidáme utřený česnek se solí, pepř, majoránku, zázvor a petrželku.
  • 7
    Povaříme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.