Falešný zajíc

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
583 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
48 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Housku namočíme na 10 minut do vody a pak ji důkladně vymačkáme. Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Mleté maso smícháme s houskou, cibulí, vejcem, petrželkou a hořčicí a prohněteme. Osolíme, opepříme a okořeníme mletou paprikou. Ze směsi vytvarujeme bochník.
  • 2
    Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Na pánvi rozpálíme olej a bochník sekané na něm ze všech stran důkladně opečeme. Potom bochník vložíme do pekáče a 60 minut pečeme.
  • 3
    Rajče omyjeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Pokrájené rajče smícháme s masovým vývarem a během pečení maso podléváme. Hotovou sekanou nakrájíme na plátky.
  • 4
    Omáčku smícháme se zakysanou smetanou, osolíme a opepříme. Jako přílohu podáváme bramborovou kaši a čerstvý salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.