Farfalle s bazalkovou jogurtovou omáčkou

42 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
469 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
9 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
4 g
Cukr
31 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci ve vroucí osolené vodě uvaříme farfalle asi 10 minut al dente.
  • 2
    V pánvi usmažíme na tenká kolečka nakrájené cibulky a nadrobno nasekaný česnek asi 4 minuty doměkka. Zalijeme citronovou šťávou a asi 2 minuty provaříme, aby se voda vyvařila. Odstavíme a vmícháme jogurt, strouhanou citronovou kůru, najemno nasekanou čerstvou bazalku a najemno nasekanou čerstvou petržel. Dosolíme a dopepříme. Uvařené a zcezené těstoviny vyklopíme do pánve, promícháme a hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.