Farfalle s bílými fazolemi

65 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
759 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
25 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
14 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Farfalle uvaříme v dostatečném množství osolené vody dle návodu na obalu.
  • 2
    V hrnci vaříme vodu, vložíme fazole, povaříme je asi 6 minut. Poté je scedíme, propláchneme studenou vodou, necháme okapat a oloupeme slupky. Pancettu nakrájíme na větší kostky, oloupeme česnek, prolisujeme. Rukolu opláchneme, osušíme a lístky otrháme na menší kousky. Sýr Feta rozdrobíme.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme olej, přidáme panchettu dokřupava ji opečeme, přidáme fazole, česnek, dochutíme solí a pepřem.
  • 4
    Uvařené těstoviny scedíme, přendáme do větší mísy, kde je smícháme s panchettou, Fetou a rukolou. Vše promícháme, upravíme na talíře a podáváme posypané nahrubo namletým pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.