Farfalle s chobotničkami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
782 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
38 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Malé chobotničky nakrájíme na kousky, vložíme do pánve s rozpáleným olejem a smažíme ze všech stran zhruba 5 minut. Kerblík posekáme najemno, smícháme s oříšky, nastrouhanými sýry, zakápneme panenským olejem, přidáme k chobotničkám, ještě přidáme pokrájená rajčata z konzervy, prohřejeme, podle chuti osolíme, opepříme a odstavíme. Těstoviny rozdělíme na talíře, přelijeme omáčkou s chobotničkami a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.