Farfalle s hříbky a kuřecím masem
35 min.
Ingredience
- 500gramůTěstoviny Farfalle
- 200gramůKuřecí prsa
- 1kusCibule
- 10mililitrůOlej slunečnicový
- 80gramůHouby čerstvé
- 2kusyRajčata
- 5gramůPepř černý mletý
- 10gramůSůl
- 10gramůMáslo jihočeské
- 100gramůSýr Čedar
- 100gramůSýr Parmezán
- 10gramůOregano čerstvé
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
781 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
23 g
Sacharidy
98 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na oleji opečeme najemno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek a opékáme, dokud nezměknou. Přidáme nakrájené hříbky, pokrájená rajčata, pepř, sůl a uvařené kuřecí maso. Vmícháme kousky čerstvého oregana, vše dusíme asi 5 minut.
- 2Do máslem vymazané zapékací mísy vložíme směs, smíchanou s uvařenými těstovinami, posypeme nastrouhanou směsí sýrů a pečeme v předehřáté na 180 °C 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.