Farfalle s lilkem a rajčaty

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
811 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
40 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve osolený lilek necháme v cedníku 30 minut. Mezitím si na lžíci rozehřátého oleje osmahneme nakrájené šalotky a česnek do měkka. Pak vložíme rajčata i se šťávou, cukr, sůl a pepř a pod pokličkou vaříme 30 minut. Lilek opláchneme studenou vodou, osušíme. Rozehřejeme polovinu zbývajícího oleje a opečeme na něm lilek. Mezitím si v hrnci s osolenou vodou uvaříme těstoviny. Scedíme je a smícháme s rajčatovou omáčkou. Na talíři pak dáme lilek navrch a ozdobíme bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.