Farfalle s žampionovou omáčkou a bylinkami

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
693 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
21 g
Sacharidy
98 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Mezitím na rozpáleném másle krátce orestujeme na tenké plátky nakrájený česnek. Přidáme žampiony nakrájené na plátky, necháme vsáknout máslo a přilijeme sherry, kuřecí vývar a zakysanou smetanu. Promícháme, přivedeme k varu, teplotu snížíme a omáčku asi 4min provaříme.
  • 3
    Poté ji vlijeme do hrnce na těstoviny, přidáme nakrájené bylinky, promícháme, rozdělíme na talíře, posypeme strouhaným parmazánem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.