Farfalle se sépiemi a hráškem

45 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
10 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
7 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme petrželku a najemno nasekáme. Oloupeme stroužek česneku. Vyjmeme ze sépií hřbetní kost, odstraníme zobáček, oči, oloupeme je, vykucháme a pokrájíme na kousky.
  • 2
    Oloupeme cibuli, pokrájíme ji na tenká kolečka, podusíme v pánvi s olejem a trochou vody, přidáme sépie, pálivou papričku, oloupané stroužky česneku a část petrželky, vše zprudka podusíme. Přilijeme bílé víno a necháme ho vyvařit. Pak přidáme rajčata a hrášek, trochu soli a vše ještě 20 minut dusíme.
  • 3
    Uvaříme těstoviny.Promícháme s připravenou omáčkou, posypeme zbývající petrželkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.