Farfallle s bazalkou a rajskou omáčkou

35 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
570 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
13 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vroucí osolené vodě vaříme těstoviny podle návodu na obalu, poté je slijeme, necháme okapat a udržujeme v teple.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olivový olej, přidáme na kolečka nakrájený česnek, rajčata, bazalku, sůl, pepř a na mírném ohni smažíme asi 15 minut. Farfalle přidáme do omáčky a důkladně promícháme, za stálého míchání prohřejeme.
  • 3
    Farfalle servírujeme na připravené talíře, posypeme najemno nastrouhaným parmezánem a nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.