Farfallle s bazalkou a rajskou omáčkou
35 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
570 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
13 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Ve vroucí osolené vodě vaříme těstoviny podle návodu na obalu, poté je slijeme, necháme okapat a udržujeme v teple.
- 2Na pánvi rozpálíme olivový olej, přidáme na kolečka nakrájený česnek, rajčata, bazalku, sůl, pepř a na mírném ohni smažíme asi 15 minut. Farfalle přidáme do omáčky a důkladně promícháme, za stálého míchání prohřejeme.
- 3Farfalle servírujeme na připravené talíře, posypeme najemno nastrouhaným parmezánem a nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.