Farffale s bazalkovou jogurtovou omáčkou

45 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
9 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
4 g
Cukr
31 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém hrnci v osolené vodě uvaříme farfalle asi 10 minut al dente.
  • 2
    Vedle v pánvi rozpálíme olej a na něm osmažíme na kolečka nakrájenou cibulku a nasekaný česnek asi 4 minuty doměkka. Zalijeme citronovou šťávou a asi 2 minuty povaříme. Sundáme z plotny a do cibule vmícháme jogurt, strouhanou citronovou kůru, sekanou bazalku a petržel. Dosolíme a dopepříme.
  • 3
    Vařené a zcezené těstoviny promícháme s hotovou omáčkou a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.