Fazolkovo - broskvový salát s mandlemi

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
226 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
13 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
8 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dáme vařit osolenou vodu do hrnce a krátce v něm povaříme fazolky.
  • 2
    V míse promícháme vychlazené fazolky, opláchnuté, vypeckované a na měsíčky nakrájené broskve, nahrubo nasekané mandle a nadrobno nasekanou hrstku čerstvé máty. Salát opepříme, osolíme mořskou solí, zalijeme citronovou šťávou s olejem a promícháme.
  • 3
    Před podáváním dáme salát vychladit do ledničky, aby se odležel.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.