Fazolkovo - broskvový salát s mandlemi
30 min.

Ingredience
- 4lžíceMandle
- 450gramůFazolky mražené
- 2kusyBroskve
- 1hrstMáta
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceOlej olivový
- 1kusCitrony
- 1špetkaSůl mořská
- 700mililitrůVoda pitná
- 0,25lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
226 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
13 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
8 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Dáme vařit osolenou vodu do hrnce a krátce v něm povaříme fazolky.
- 2V míse promícháme vychlazené fazolky, opláchnuté, vypeckované a na měsíčky nakrájené broskve, nahrubo nasekané mandle a nadrobno nasekanou hrstku čerstvé máty. Salát opepříme, osolíme mořskou solí, zalijeme citronovou šťávou s olejem a promícháme.
- 3Před podáváním dáme salát vychladit do ledničky, aby se odležel.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.