Fazolkový salát s avokádem

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
18 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolové lusky omyjeme a pokrájíme na 3 cm dlouhé kousky. Brambory oloupeme a necháme uvařit ve vroucí vodě. Avokádo vypeckujeme, pokrájíme na kostičky a zakapeme citronovou šťávou. Majonézu smícháme s hořčicí, nasekanou bazalkou, drceným česnekem, solí a pepřem.
  • 2
    Uvařené brambory nakrájíme na silná kolečka. Fazolky a hrášek dáme vařit do vroucí vody, poté slijeme a necháme okapat. Vaříme 15 minut. Obojí přimícháme k bramborám a zalijeme zálivkou. Vmícháme avokádo, dosolíme a dopepříme dle chuti a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.