Fazolkový salát s okurkami

30 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
168 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
9 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
9 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné zelené fazolky nakrájíme na kousky a podusíme v troše osolené a okyselené vody ne zcela doměkka.
  • 2
    Tři okurky nakrájíme na kostičky, dvě na kolečka. Kostičky okurek smícháme se scezenými fazolkami a s olejem. Mírně osolíme, případně ochutíme octem s trochou cukru. Fazolky urovnáme do středu salátové mísy a okolo rozložíme plátky okurek střídavě s plátky rajčat. Salát opepříme a posypeme nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.