Fazolky s bylinkovo-citrónovou zálivkou
15 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůFazolové lusky zelené
- 250gramůHrášek
- 250gramůCuketa
- 4lžíceOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1hrstPetržel - nať
- 2lžícePažitka
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1hrstMáta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
139 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Ve vroucí osolené vodě uvaříme fazolky a cuketu nakrájené na kousky a vyloupaný hrášek.
- 2Vaříme dvě minuty, scedíme a necháme vychladnout. Smícháme olej, citrónovou šťávu, nasekanou petrželku, mátu, pažitku
- 3sůl a pepř.
- 4Přidáme vařenou zeleninu a vše promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.