Fazolky v rajčatové omáčce

70 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
95 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolky očistíme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    V kastrole na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Přidáme spařená, oloupaná, nasekaná rajčata a připravené fazolky. Podle chuti osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Zvolna dusíme pod pokličkou asi 45 minut doměkka. Podle potřeby podlijeme trochou vody.
  • 3
    Ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou vařené těstoviny nebo rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.