Fazolová čorba
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1šálekFazole bílé
- 250gramůUzené maso vařené
- 2lžíceOlej stolní
- 2kusyBrambory
- 1kusPetržel kořen
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1kusMrkev kořen
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
527 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
40 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Fazole přes noc namočené povaříme, slijeme vodu a přilijeme další horkou vodu. Přidáme polovinu nakrájené cibule, nasekaný česnek a vaříme doměkka.
- 2Zeleninu a cibuli s bramborami nakrájíme na kousky a dusíme na oleji. K uvařeným fazolím přidáme dušenou zeleninu, přilijeme odvar z uzeného masa a povaříme.
- 3Nakonec přidáme papriku a nakrájené uzené maso.
- 4Podáváme s chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.