Fazolová čorba

50 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
527 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
40 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole přes noc namočené povaříme, slijeme vodu a přilijeme další horkou vodu. Přidáme polovinu nakrájené cibule, nasekaný česnek a vaříme doměkka.
  • 2
    Zeleninu a cibuli s bramborami nakrájíme na kousky a dusíme na oleji. K uvařeným fazolím přidáme dušenou zeleninu, přilijeme odvar z uzeného masa a povaříme.
  • 3
    Nakonec přidáme papriku a nakrájené uzené maso.
  • 4
    Podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.