Fazolová polévka s kozím sýrem

25 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
3 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole v sítu propláchneme studenou vodou a necháme je okapat. Petrželku omyjeme a necháme vcelku, česnek oloupeme.
  • 2
    V hrnci fazole zalijeme vývarem, přidáme petrželku a celé stroužky česneku, vaříme přikryté 15 minut na mírném ohni. Pak petrželku vyjmeme, polévku rozmixujeme a dochutíme balzamicovým olejem, pepřem a solí.
  • 3
    Kozí sýr nakrájíme na malé kousky, vložíme je do polévky a necháme prohřát.
  • 4
    Polévku podáváme teplou s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.