Fazolové lusky dušené pikantní

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
112 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
753 mg
Cukr
700 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolové lusky zbavíme dřevnatých vláken, oloupaný česnek prolisujeme, feferonky rozřízneme, vyškrábneme semínka a nakrájíme na tenké nudličky, petrželku posekáme najemno.
  • 2
    Fazolky vsypeme do hrnce, zalijeme vodou a povaříme 15 minut. Scedíme a necháme okapat. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme feferonky, česnek, petrželku a orestujeme. Fazolkám odkrojíme špičky obou konců, lusky překrojíme šikmo napůl, přidáme do pánve, osolíme, opepříme a dusíme doměka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.