Fazolové lusky dušené s rajčaty

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
99 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné fazolky nakrájíme na delší proužky, vsypeme do malého množství osolené vařící vody a dusíme doměkka.
  • 2
    Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky.
  • 3
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme utřený česnek, rajčata, sůl a pepř. Vše pod pokličkou chvíli dusíme.
  • 4
    Když směs zhoustne, vmícháme fazolky a ještě krátce podusíme. Před podáváním je posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.