Fazolové lusky dušené v oleji
35 min.
Ingredience
- 500gramůFazolové lusky zelené
- 5gramůPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,13litrOlej stolní
- 0,06litrVoda pitná
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
323 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
32 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Do kastrolu vložíme nakrájené fazolky, osolíme, přidáme česnek, pepř, olej, vodu a petrželovou nať. Dusíme pod pokličkou doměkka a pokud se voda vydusí dřív, než fazolky změknou, ještě je podlijeme.
- 2Hotové fazolové lusky musí být pouze v oleji. Podáváme je k vařenému masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.