Fazolové lusky s červenou cibulí

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
17 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolky očistíme, odstraníme vlákna, odřízneme konce, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, petrželku posekáme najemno.
  • 2
    Fazolky vhodíme do osolené vroucí vody a povaříme zhruba 12 minut. Scedíme a necháme okapat.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme fazolky, cibuli a osmahneme. Osolíme, opepříme, posypeme lžící strouhanky, osmahneme dokřupava a odstavíme. Již mimo oheň zakápneme balsamico octem a přimícháme petrželku.
  • 4
    Podáváme jako teplou přílohu k masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.