Fazolovo-zeleninový hrnec
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 100gramůFazole bílé
- 6lžicOlej rostlinný
- 3kusyBrambory
- 1kusPórek
- 1kusCuketa
- 4kusyRajčata
- 1500mililitrůHovězí vývar základní
- 50gramůŠpagety, Makarony
- 1lžičkaSůl
- 1lžícePetržel - nať
- 2kusyMrkev kořen
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 2stroužkyČesnek
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
490 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
16 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
11 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Fazole propláchneme a uvaříme doměkka.
- 2Oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme oloupané, na kolečka nakrájené brambory a zeleninu. Vše zalijeme vývarem a vaříme doměkka.
- 3Špagety uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a spolu s vařenými fazolemi a česnekem utřeným se solí vmícháme do zeleninové směsi.
- 4Nakonec přisypeme nasekanou petrželku a pokrm posypeme nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.