Fazolovo-zeleninový hrnec

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
490 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
16 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
11 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole propláchneme a uvaříme doměkka.
  • 2
    Oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme oloupané, na kolečka nakrájené brambory a zeleninu. Vše zalijeme vývarem a vaříme doměkka.
  • 3
    Špagety uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a spolu s vařenými fazolemi a česnekem utřeným se solí vmícháme do zeleninové směsi.
  • 4
    Nakonec přisypeme nasekanou petrželku a pokrm posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.