Fazolový guláš s bramborami

95 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
16 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předem namočená fazole postavíme na oheň i s vodou, ve které se namáčely, osolíme, opepříme, přidáme kousek šunky s kostí, nadrobno nakrájenou cibuli, bobkový list a vaříme asi 40 minut. Uzený bůček pokrájíme na drobné kostičky, petrželovou a celerovou nať posekáme na jemno, česnek prolisujeme, brambory očistíme a rozkrájíme na kostky, tvrdý sýr nastrouháme. Bůček i natě s česnekem přidáme k fazolím a vaříme 20 minut. Vyjmeme šunku s kostí, šunku obereme, nakrájíme na menší kousky a vrátíme k fazolím, přidáme brambory, rajčatový protlak, podle chuti dosolíme, dovaříme.
  • 2
    Jednotlivé porce posypeme sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.