Fazolový hrnec
40 min.
Ingredience
- 500gramůUzené maso vařené
- 500gramůBrambory
- 250gramůFazole bílé sterilované
- 1lžíceOlej rostlinný
- 2kusyCibule
- 0,5litrVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
- 1lžičkaSaturejka
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1197 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
99 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
10 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Oloupané brambory nakrájíme na kostky, fazole scedíme a necháme okapat, cibuli nakrájíme najemno, uzené maso nakrájíme na kostičky.
- 2Na oleji osmažíme uzené maso, přidáme cibuli, chvíli restujeme. Poté osolíme a okořeníme.
- 3K masu vsypeme brambory, přelijeme vodou a dusíme do měkka. Krátce před koncem dušení přidáme okapané fazole, necháme prohřát a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.