Fazolový salát po italsku

10 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
108 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
5 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na plátky. Chilli papričku omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semen a nakrájíme najemno. Cibulku i chilli papričku dáme do misky společně s na plátky nakrájeným česnekem.
  • 2
    Přidáme bílé i zelené fazolky, zakapeme olivovým olejem, vinným octem, osolíme a opepříme.
  • 3
    Nakonec do salátu vmícháme nahrubo nasekanou pažitku a vše důkladně promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.