Fazolový salát s artyčoky

35 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
9 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolky uvaříme ve vodě, aby zelenina zůstala zelená (cca 15 minut).
  • 2
    Poté je, propláchnuté ve studené vodě a zešikma rozpůlené vložíme společně se čtvrtkami artyčokových srdíček, kolečky cibule, strouhanou mrkví, sekanou petrželkou, koriandrem a koprem do větší misky.
  • 3
    Dobře promícháme, přelijeme dresingem, který jsme si připravili smícháním octa, olivového oleje, drceného česneku, hořčice, římského kmínu, citronovou šťávou, solí a pepře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.