Fazolový salát s bylinkami a kořením

75 min.
Egypt

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
529 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
24 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
11 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole dáme na noc do studené vody, scedíme je a v čerstvé vodě je deset minut zprudka povaříme. Pak zmírníme oheň, přidáme tymián, bobkový list, překrojenou cibuli a vaříme zvolna asi 1 hodinu. Směs pak zcedíme a vyhodíme bylinky a cibuli.
  • 2
    Smícháme prolisovaný česnek, petržel, šťávu, olej, sůl a pepř. Zalijeme fazole a promícháme je. Tři vejce natvrdo nasekáme s okurkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.