Fazolový salát se sýrem a koprem
25 min.
Ingredience
- 1kilogramFazole černé
- 80mililitrůOlej olivový
- 200gramůRajčata
- 120gramůSýr Niva (Rokfór)
- 4stroužkyČesnek
- 3lžíceKopr čerstvý
- 100gramůOlivy černé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceBazalka
- 1,5litryVoda pitná
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
943 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
21 g
Sacharidy
130 g
Vláknina
32 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Fazole uvaříme v osolené vodě tak, aby se nerozvařily.
- 2Na oleji osmažíme poloviny rajčat a prolisovaný česnek, až začnou rajčata hnědnout. Pak přidáme na kostičky nakrájenou nivu a 1 minutu mícháme. Pak vložíme i fazole, nasekaný kopr, olivy, sůl a pepř a vše promícháme.
- 3Pokrm můžeme ozdobit bazalkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.