Fazolový salát se sýrem Feta

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
9 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolové lusky a hrášek rozmrazíme. Vodu v hrnci osolíme a uvaříme v ní fazolky. Uvařené scedíme a do té samé vody dáme vařit hrášek, který také scedíme a necháme vychladnout. Vaříme nejdéle 5 minut. Obě suroviny vložíme do mísy, přidáme na malé kostky nakrájenou cibuli, vylijeme olej, ocet, vysypeme cukr, přidáme nasekaný kopr, na tenká kolečka nakrájený pórek, sýr nakrájený na kostky, podle chuti osolíme, opepříme, vše dobře promícháme a porcujeme na talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.