Fetou plněná rajčata

60 min.
Řecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
408 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
37 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata omyjeme, odřízneme vršky, lžící vydlabeme vnitřky, které následně nakrájíme na malé kostičky, vložíme do misky. Přidáme drobně pokrájený sýr Feta, nasekané oříšky, rozkrájené olivy, jogurt, za stálého míchání vmícháme olej. Všechny suroviny dobře promísíme.
  • 2
    Rajčata naplníme připravenou náplní tak, aby měla nahoře kopeček, na který položíme uříznutý vršek z rajčat. Naplněná rajčata vyskládáme na plech, pokapeme olejem, vložíme do nahřáté trouby a pečeme 30 minut.
  • 3
    Hotová rajčata podle porci rozdělíme na talíře, každou porci posypeme oreganem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.