Fettuccine s pestem

50 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1034 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
57 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si připravíme pesto. Rozmixujeme bazalku, olivový olej, piniové oříšky a česnek dohladka. Osolíme a vmícháme oba nastrouhané sýry.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme sezamový olej a orestujeme na něm dozlatova kuřecí plátky. Vychladlé nakrájíme na kostičky.
  • 3
    Mezitím uvaříme těstoviny podle návodu na obalu, zcedíme, přendáme na mísu, udržujeme teplé. Kuřecí maso smícháme s pestem a rozložíme na těstoviny, podáváme posypané nasekanou bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.