Fettuccine s uzeným lososem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
533 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
17 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
3 g
Cukr
360 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpáleném oleji nejprve velmi krátce orestujeme prolisovaný česnek. Přidáme smetanu, nasekanou pažitku, hořčici, ochutíme solí a pepřem. Přivedeme k varu, snížíme teplotu a za stálého míchání vaříme dokud omáčka nezhoustne. Vložíme na kousky nakrájeného lososa, dochutíme citronovou šťávou, promícháme a zvolna prohřejeme.
  • 2
    Mezitím uvaříme těstoviny ve vodě se špetkou soli al dente, scedíme a vrátíme do hrnce.
  • 3
    Přelijeme omáčkou, promícháme a rozdělíme na talíře. Dozdobíme sušenými rajčaty, strouhaným parmazánem, pažitkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.