Fettuccine se slaninou

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
658 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
28 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu pokrájíme na kostičky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozpálíme olej a slaninu dobře osmahneme. Přidáme cibuli a česnek, 2 minuty podusíme.
  • 2
    Přidáme vývar a petrželku, osolíme a opepříme. Celou směs necháme při nízké teplotě svařit na poloviční množství.
  • 3
    Lístky bazalky opláchneme, nasekáme najemno a přimícháme do zhoustlé omáčky.
  • 4
    Fettuccine uvaříme ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Rozdělíme na talíře, přelijeme omáčkou a posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.