Fettuccine v sýru

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
775 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
35 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
3 g
Cukr
428 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce.
  • 2
    Gorgonzolu rozdrobíme.
  • 3
    Oloupaný a nakrájený celer smažíme na másle za průběžného promíchávání asi 2 minuty. Přidáme smetanu, sýry ricotta a gorgonzola, osolíme a opepříme.
  • 4
    Omáčku průběžně promícháváme. Přivedeme k varu a asi minutu vaříme. Nalijeme ji na teplé těstoviny a protřeseme a asi minutu ještě provaříme. Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Tomik V
út 4. 3. 2014
dobré, dala bych si
trribulus
út 4. 3. 2014
K tomu snad není potřeba nic dodávat. Tak trochu italská klasika, ale hlavně jednoduché, poměrně rychlé a především dobré.