Fettuccini s lilkem

35 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
462 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
26 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na polovině olivového oleje osmažíme na kostičky nakrájený lilek a česnek, necháme je změknout.
  • 2
    Rajčata oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na kostičky.
  • 3
    Do pánve přilijeme zbytek olivového oleje a přisypeme nakrájená rajčata.
  • 4
    Smažíme je asi 5 minut, potom přidáme bazalku, vše osolíme a opepříme.
  • 5
    V osolené vroucí vodě uvaříme fettucini a slijeme je. Promícháme je se smaženým lilkem a s rajčaty, posypeme nastrouhaným parmazánem a černým pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.