Fettucine s houbami shiitake a restovanými žampiony
30 min.
Ingredience
- 400gramůTěstoviny Fettuccine
- 150gramůŽampiony čerstvé
- 150gramůShiitake houby
- 100gramůSýr Parmezán
- 2kusyRajčata
- 1decilitrOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 750mililitrůVoda pitná
- 2stroužkyČesnek
- 0,5lžícePažitka
- 0,5lžícePetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
725 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
36 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V hrnci osolíme vodu, přidáme kapku olivového oleje a těstoviny v ní uvaříme al dente.
- 2V kastrolu rozpálíme olej a orestujeme na něm nakrájené žampiony a houby shiitake smíchané s prolisovaným česnekem. Osolíme a opepříme dle chuti. Přidáme scezené těstoviny a nasekané bylinky. Promícháme, rozdělíme na talíře, doplníme oloupanými rajčaty, posypeme strouhaným parmazánem a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.