Fettucine s koriandrovou omáčkou

50 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
851 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
40 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omáčka: nasekaný koriandr, olivový olej, piniové oříšky, česnek a podle chuti sůl a pepř rozmixujeme dohladka. Přimícháme nastrouhaný sýr.
  • 2
    Cukety a mrkev nakrájíme na široké nudličky pomocí škrabky na brambory.
  • 3
    Ve slané vodě ve velké nádobě těstoviny uvaříme, potom scedíme.
  • 4
    Zvlášť vaříme v osolené vodě mrkev, po 5 minutách přidáme i cuketu. Měkkou zeleninu scedíme.
  • 5
    Nudle a zeleninu dáme zpět do hrnce. Přidáme koriandrovou omáčku a na prudkém plameni promícháme, aby se vše prohřálo. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.